PRAVILA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

1. Općenito

Dem Trade d.o.o., dalje u tekstu: Dem Trade, poštuje privatnost svake osobe koja posjeti našu internetsku stranicu. Željeli bismo Vas obavijestiti o tome koje podatke Dem Trade prikuplja i kako se oni upotrebljavaju. Također ćete saznati i kako možete provjeriti točnost tih informacija te učiniti da tvrtka Dem Trade obriše te podatke. Prikupljanje, obrada i uporaba podataka provode se u skladu s propisima o zaštiti podataka zemlje u kojoj se nalazi nadležni resor za obradu podataka. Poduzimamo sve potrebne mjere za osiguranje sukladnosti.

Ova Izjava o privatnosti ne primjenjuje se na internetske stranice kojima se pristupa putem hiperlinkova na internetskim stranicama tvrtke Dem Trade.

2. Obrada osobnih podataka

Podatke koji se odnose na određenu osobu prikupljamo isključivo u svrhu obrade i uporabe, ako dobrovoljno odlučite unijeti podatke ili na to date svoj izričiti pristanak. Time prihvaćate sljedeće uvjete uporabe.

Pri posjetu našoj internetskoj stranici određeni se podaci automatski pohranjuju na naše poslužitelje radi administracije sustava ili u statističke svrhe ili svrhe izrade sigurnosne kopije. Ti podaci obuhvaćaju naziv vašeg pružatelja internetskih usluga, u ponekim slučajevima IP adresu, inačicu softvera vašeg preglednika, računalni operativni sustav koji upotrebljavate za posjet stranici, internetsku stranicu koju koristite da biste posjetili našu stranicu i, ako se je primjenjivo, sve pojmove kojima ste se koristili u pronalasku naše internetske stranice. Ovisno o okolnostima, s pomoću tih se podataka mogu donijeti zaključci o određenim posjetiteljima naše internetske stranice. Međutim u tom se kontekstu ne upotrebljavaju osobni podaci. Ti se podaci upotrebljavaju isključivo pri anonimnim posjetima. Ako Dem Trade prenese podatke vanjskom pružatelju usluge, poduzet će se tehničke i organizacijske mjere koje jamče da se njihov prijenos odvija u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti podataka.

Ako nam dobrovoljno pošaljete svoje osobne podatke, mi ih nećemo upotrebljavati, obrađivati ili prenositi izvan ograničenja koje nam dopušta zakon ili koje ste sami odredili u svojoj izjavi o pristanku. Nadalje, vaše ćemo podatke prenositi samo ako smo na to obvezani putem službenih ili sudskih naloga.

Bilo koje izmjene ove Izjave o privatnosti bit će obavljene na ovoj stranici. Tako se možete u svakom trenutku informirati o tome koje podatke pohranjujemo te kako prikupljamo i upotrebljavamo te podatke.

3. Sigurnost

Dem Trade će vaše podatke pohraniti na siguran način te će stoga poduzeti sve mjere opreza kako bi se spriječili gubitak, zlouporaba ili promjena podataka. Ugovorni partneri tvrtke Dem Trade koji imaju pristup vašim podacima kako bi vam pružali usluge u ime tvrtke Dem Trade imaju ugovornu obvezu čuvati takve podatke povjerljivima te ih ne smiju koristiti u bilo koje druge svrhe. U nekim je slučajevima nužno da vaše upite prenesemo pridruženim društvima tvrtke Dem Trade. U tim će se slučajevima vaši podaci također smatrati povjerljivima.

Dem Trade se obavezuje da će u slućaju potencijalne ili stvarne povrede pravovremeno obavjestiti nadležno tijelo za zaštitu osobnih podatka(AZOP).

Dem Trade se obavezuje da će čuvati podatke isključivo unutar određenog perioda(ovisno o propisanoj svrsi njihovog prikupljanja) koji se biti najavljen korisniku prilikom kontakta.

4. Osobni podaci djece

Dem Trade ne želi prikupljati podatke djece mlađe od 14 godina. Dem Trade će, po potrebi, na odgovarajućem mjestu djecu izričito upozoriti da ne šalju svoje osobne podatke tvrtki Dem Trade. Otkriju li roditelji ili drugi zakonski skrbnici da je dijete pod njihovim nadzorom ustupilo osobne podatke tvrtki Dem Trade, tražimo da nas kontaktiraju na adresu navedenu u nastavku ‏(vidi točku 6. u nastavku) ako te podatke treba obrisati. Potom ćemo poduzeti mjere da se ti podaci obrišu bez odgode.

5. Kolačići

Tvrtka Dem Trade koristi tzv. kolačiće(Cookies) isključivo za google analizu te ne sprema iste podatke.

6. Internetsko praćenje

(1) Ova aplikacija koristi Google Analytics,  uslugu analiziranja tvrtke Google Inc. ( "Google"). Softver sadrži oznaku koja omogućuje Google, usporediv s funkcijama kolačića, analizirati vaše korištenje web stranice. Na Dem Trade računu, Google koristi te podatke kako bi analizirao opće korištenje aplikacije na temelju podataka, te kako bi generirirao  izvješća o aktivnostima aplikacija I kako bi pružito dodatne usluge Dem Trade-u koje se odnose na korištenje aplikacija ili korištenje interneta. Google prvi skraćuje vašu IP adresu u državama članicama Europske unije ili u drugim državama članicama koje pripadaju Europskom ekonomskom području. IP-adresa koja se prenosi u tijeku primjene usluge Google Analytics nije povezana s drugim podacima Googlea.

Možete odbiti prikupljanja i pohranjivanja podataka za ubuduće. Dakle, kliknite na link i preuzmite deaktivaciju. U slučaju da preuzmete i instalirate ovaj dodatak će reći Java Script (ga.js.) da ne prikuplja nikakve informacije o web posjetima  za ubuduće.

Kao alternativa, esp. tijekom pregledavanja na mobilnim uređajima, možete kliknuti na ovaj link I odbiti prikupljanje podataka za ubuduće (opt-out je postavljena samo za tu domenu, a za preglednik koji koristite u tom trenutku). U tom slučaju opt-out-kolačić će biti instaliran. Ako izbrišete kolačiće u pregledniku, morat ćete ponovo kliknuti na link.

Možete pronaći dodatne informacije o uslugama za praćenje usluge Google Analytics iz usluge za zaštitu podataka u Google Analytics: http://www.google.com/intl/de/policies/

Podaci se prenose samo na treće osobe u okviru zakonskih odredaba ili obrade ugovora podataka. Pristupom Dem Trade-web stranici pristajete na uporabu navedenih podataka i prethodno opisane obrade od strane Googlea.

7. Vaše želje i upiti / službenik za zaštitu podataka

Dem Trade će obrisati pohranjene podatke nakon isteka zakonski ili ugovorno određenog razdoblja pohrane ili ako isti više nisu potrebni tvrtki Dem Trade. Naravno, u svakom trenutku možete zatražiti brisanje svojih podataka. Također imate pravo da u svakom trenutku povučete svoj pristanak na uporabu ili obradu vaših osobnih podataka u budućnosti. U tim slučajevima ili ako imate druge želje povezane s vašim osobnim podacima pošaljite e-mail ili pismo na sljedeće adrese:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dem Trade d.o.o., Ulica Rudešinkin brijeg 5, 48000, Koprivnica, Hrvatska

Kontaktirajte nas istim putem ako biste htjeli znati jesmo li o vama prikupili podatke i, ako je to slučaj, o kojim se podacima radi. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da odmah udovoljimo vašim željama.

 

UVJETI KORIŠTENJA WEB STRANICE

Pravne napomene

Sadržaj na web stranicama www.goldkava.hr zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica www.goldkava.hr, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.goldkava.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Dem Trade d.o.o. (dalje u tekstu: Dem Trade) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Dem Tradeu ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća (i) sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća (i) koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Dem Trade se u potpunosti odriče svake odgovornosti (i) koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, (ii) za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za (iii) bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Ove web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Dem Trade  nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Web stranice www.goldkava.hr NE koriste tzv. kolačiće (eng. 'cookies') kako bi se korisniku mogle besplatno pružiti usluge s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Korištenjem web stranica www.goldkava.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Dem Trade se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. Dem Trade može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Dem Tradeu. Dem Trade će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga Dem Tradea na zadovoljstvo korisnika. Dem Trade se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Dem Trade zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Dem Trade zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama www.goldkava.hr.